Hvor selv den mindste stjerne lyser

Rullende skolestart

Rullende skolestart betyder, at der er mulighed for skolestart flere gange om året. Børnene "ruller" ind i skolen omkring det tidspunkt, de fylder 6 år.

De nye børn kommer ind i aldersintegrerede stamgrupper, hvor de fra starten får større opmærksomhed, og dermed en bedre skolestart.

Stamgrupperne er på 24-34 elever, hvor der oftest er to professionelle voksne tilknyttet – enten to lærere, eller en lærer og en pædagog.

Aldersintegreret undervisning

Ved skolestart lærer børnene hurtigt at gå i skole. De falder til og føler sig velkomne, fordi der er ældre børn at være sammen med og lære af.

Mange af de småting, der tager lang tid at arbejde med i en almindelig 0. klasse, læres på meget kort tid, da børnene lærer de gode vaner af hinanden. Ingen børn føler sig alene eller bagud.

At børn trives i skolen betyder, at de er mere motiverede for læring. Børn der lærer, trives også bedre, hvorfor vi dagligt arbejder på at udfordre alle elever, så de kan "stå på tæer" hver dag.

Første skoledag

Alle børn får en festlig modtagelse af deres nye kammerater. Der er velkomst med flag og sang. Alle får tilknyttet en skoleven, som kan hjælpe de nye elever med at finde rundt, føle sig godt tilpas og lære skolens vaner at kende.

Samtidig er de store elever rigtig stolte over at være skolevenner.