Alle forældre og elever er velkomne til at kontakte skolens sundhedsplejerske i hele skoleforløbet, for en drøftelse af barnets trivsel og sundhed, eller hvis der er bekymringer.

På Nordstjerneskolen er det sundhedsplejerske Marianne Martinsen Tlf. 72497068/mail: [email protected]. Du er altid velkommen til at kontakte mig ved behov. Jeg træffes bedst på skolen onsdag og fredag i tidsrummet  8.30-13.30. Telefinsk/skriftlig henvendelse alle hverdage 8-16.

Mit lokale findes på Nordstjerneskolen på 1. sal til venstre lige når man kommer op ad den brede trappe ved kantinen.

Vi du vide mere om sundhedsplejens tilbud på Nordstjerneskolen kan du finde mere ved at vælge dokumentet Sundhedsplejen under menupunktet Links i Forældreintra.