Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved
Billedet på sidehoved

Hvor selv den mindste stjerne lyser

Opslagstavlen

 • Pressemeddelelse
  4. september, 2018


  NORDSTJERNESKOLEN FÅR NY SKOLELEDER

  Det bliver Karen Kaas, bosat i Helsinge og med lang erfaring fra skolens yngste klasser og specialtilbud, som fremover skal stå i spidsen for Nordstjerneskolen.

  Det bliver en leder med stor erfaring og kendskab til skolen, som nu bliver leder af Nordstjerneskolen i Helsinge.
  Karen Kaas er 50 år gammel og bor i Helsinge sammen med sin mand og deres tre store børn. Hun har de seneste fem år haft ansvaret for Nordstjerneskolens specialtilbud samt indskolingen for de yngste årgange.
  ”Nordstjerneskolen er en spændende og udviklingsorienteret skole, og jeg glæder mig til fortsat at udvikle skolen sammen med personale, elever og forældre,” siger Karen Kaas.
  Hun er oprindeligt uddannet lærer fra N. Zahles seminarium i 1992 og har siden hen uddannet sig inden for ledelse og pædagogik.
  Nordstjerneskolen har været voldsomt populær, siden den ny skole blev bygget i 2013. I dag går der knap 700 elever på skolen.
  Karen Kaas fortæller, at hun som ny skoleleder vil lægge vægt på elevernes læring, kreativitet og god trivsel:
  ”Vi har gode erfaringer med at arbejde med kreativitet og forskellige former for læringsfællesskaber, og som skoleleder vil jeg gerne arbejde for, at vi får synliggjort de mange initiativer, der er i gang, og når ud med de gode fortællinger om Nordstjerneskolen,” siger hun.
  Karen Kaas tiltræder stillingen som skoleleder efter Peter Brixen, som fik nyt job i Egedal Kommune.
  Nordstjerneskolen har i en undersøgelse fra forskningscentret VIVE fået gode karakter for at løfte elevernes faglige niveau. Set i forhold til forældrenes uddannelses- og sociale baggrund scorer Nordstjerneskolen således ’over middel’, når det gælder om at løfte eleverne i både naturfag og humanistiske fag, viser undersøgelsen fra sidste år. 

     
  På www.facebook.com/gribskovkommune findes videopræsentation af Karen Kaas.

  Yderligere oplysninger:
  Karen Kaas, skoleleder, Nordstjerneskolen, 72499259.
  Karen Kaas den 04-09-2018